Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, takohet me strukturat e BESËS në Likovë(FOTO)

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, takohet me strukturat e BESËS në Likovë(FOTO)
Loading...

Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi ka takuar strukturat dhe simpatizantët e BESËS në Likovë. Në atmosferë miqësore dega e Lëvizjes BESA- Likovë, u njoftuan për së afërmi për situatën aktuale politike, mundësin e hyrjes së BESËS në qeveri dhe nevojën e Maqedonisë për të qenë pjesë e familjes euro-atlantike. Kryetari i BESËS z. Gashi, të pranishmëve ju drejtua me fjalë motivuese duke ju folur për misionin, idenë, qëllimet dhe vizionin e lëvizjes BESA, duke theksuar se BESA është më shumë se ide, ajo është fryma e jetësimit të shqiptarëve të Maqedonisë. Gjithashtu kryetari Gashi, të pranishmëve ju tha: ” vazhdimësia e idesë për jetësimin e idealeve dhe misionit për të jetuar një jetë më të mirë dhe të ardhme më të ndritur për të gjithë janë qëllimet tona, ku Maqedonia duhet të jetë shtet i barabartë për të gjithë dhe rruga jonë duhet të jetë rruga drejt familjes euro-atlantike, NATO dhe BE. Takime të këtilla kryetari Gashi, pritet ti realizoj ditëve në vijim edhe me degët tjera të kësaj lëvizje.

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar