Kush është drejtori menaxherial i kompanisë së suksesshme teknologjike “INSCALE Global”

Kush është drejtori menaxherial i kompanisë së suksesshme teknologjike “INSCALE Global”
Loading...

“INSCALE Global” është njëra ndër kompanitë më prestigjioze ndërkombëtare, e njohur si firmë shumë e suksesshme në sferën e teknologjisë, e cila operon dhe vepron në Maqedoni. Ekspertët e teknologjisë thonë se “INSCALE Global” është njëra ndër kompanitë më të së suksesshme në sferën e teknologjisë, në botë dhe veçanërisht në Maqedoni. Pyetja magjike e radhës është se kush është me të vërtetë drejtori menaxherial i kompanisë së suksesshme teknologjike “INSCALE Global” për Maqedoninë.
Drejtori menaxherial i kësaj kompanie prestigjioze është gostivarasi, i cili me aftësitë e tij menaxheriale e drejton këtë kompani, pra bëhet fjalë për një menaxher me plotë suksese. Emri i tij është Asaf Ademi nga Gostivari. Pikërisht drejtori i kësaj kompanie, për shkak të aftësive menaxheriale, është propozuar që të jetë ministër i Kulturës së Republikës së Maqedonisë. Ky është një standard i ri i të qenit ministër shqiptar në qeveri.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar