Lëvizja BESA e hapur për kuadro të suksesshme profesionale

Lëvizja BESA e hapur për kuadro të suksesshme profesionale
Loading...

Lëvizja BESA mbetet partia e parë shqiptare e cila vazhdon të dëshmojë profesionalizëm dhe prirje për thithje të kuadrove cilësore, mirë të përgatitura dhe me vlera intelektuale dhe morale. Kjo ndodhi edhe javën e kaluar, kur nëpër shumë media u përhap lajmi se kandidati për Ministër të Kulturës nga BESA ishte propozuar të jetë gostivarasi i suksesshëm Asaf Ademi. Derisa gjithë sytë i kishin tek emrat e Kryesisë ose Kuvendit Qendror të BESËS – se mos ndoshta ndonjëri nga këta emra do të propozohen për Ministër të Kulturës, Lëvizja BESA edhe një herë e surprizoi opinionin, duke nominuar kandidat të suksesshëm profesionist, siç është Asaf Ademi. Kjo është një risi e re për politikën shqiptare në vend. BESA nominon profesionist, kuadro cilësor që me aftësitë e tij menaxheriale, pritet ta bëjë dallimin nga ministrat e tjerë të qeverisë.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar