Lëvizja BESA: Nexhbedin Kahremani – nënkryetar dhe Zejd Rexhepi – Sekretar Gjeneral

Loading...

Lëvizja BESA: Nexhbedin Kahremani – nënkryetar dhe Zejd Rexhepi – Sekretar Gjeneral

 

Mbrëmë në selinë qendrore të Lëvizjes BESA në Shkup u mbajt mbledhja e parë e Kryesisë Qendrore. Në këtë mbledhje u verifikua mandati 4-vjeçar i 34 anëtarëve të Kryesisë Qendrore, ndërsa u zgjodh edhe nënkryetari Lëvizjes dhe Sekretari Gjeneral.

Për nënkryetar u zgjodh deputeti i Lëvizjes BESA, Dr. Nexhbedin Kahremani, që një kohë të shkurtër ishte edhe U.D. Kryetar i Lëvizjes Besa, ndërkaq për Sekretar Gjeneral të Lëvizjes u zgjodh Skender Rexhepi – Zejd, që deri tash e ka ushtruar detyrën e Sekretarit Organizativ në Lëvizjen Besa.

Në fund të mbledhjes u vendos që organet tjera partiake të zgjidhen në mbledhjen e ardhshme të Kryesisë Qendrore.

 

Më poshtë e keni listën e anëtarëve të Kryesisë Qendrore të Lëvizjes BESA:

Admirim Aliti
Arben Labënishti
Bejtullah Demiri
Bekim Saliu
Bukurie Ahmeti – Emërllahu
Daim Luçi
Driton Sulejmani
Emërli Asani
Faton Fazliu
Faton Selami
Florina Emini
Hysein Dika
Hysni Ismaili
Iljasa Veseli
Lulzim Aliu
Mazllam Osmani
Nafije Selmani
Nexhbedin Kahremani
Nexhmedin Bajrami
Njomza Imeri – Ismaili
Orhan Murtezani
Qemal Krosi
Rexhep Memedi
Rufat Alili
Samir Juskoski
Selda Aliji
Shaban Zendeli
Shenur Osmani
Shpend Tahiri
Skender Rexhepi – Zejd
Sulejman Odai
Telat Fetai
Zeqirija Ibrahimi

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar