Lëvizja “BESA” zgjodhi strukturat në degën e Llabunishtës!

Lëvizja “BESA” zgjodhi strukturat në degën e Llabunishtës!
Loading...

Përfaqësuesit më të lartë të Lëvizjes “Besa” kryetari Bilall Kasami dhe të tjerë, qëndruan në degën e Llabunishtës ku emëruan për kryetar dege Adnan Bekiroskin si dhe përfaqësuesit e nëndegëve Oktis,Podgorcë,Borovec.

Nga ky subjekt theksuan se do të vazhdojnë të intensifikojnë aktivitetet e tyre në këtë rajon për tu njohur sa më afër me problemet e qytetarëve dhe të prezantojnë platformën e tyre Ridefinimin.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar