Logos – A, boton: “Çdo 10 ditë nga 1 libër” (VIDEO)

Logos – A, boton: “Çdo 10 ditë nga 1 libër” (VIDEO)
Loading...

E formuar kah fundi i vitit 1989 me emrin Mehmet Akif Ersoj dhe e themeluar zyrtarisht në tetor të vitit 1990 me emrin aktual, SHB “Logos-A” me të drejtë e konsideron veten pioniere të botimit të pavarur në ish-Jugosllavinë e atëhershme dhe në Maqedoninë e re. Ndonëse në fillim e ngritur me shumë telashe, pas këtyre 27 viteve punë të frytshme, ka arritur të nxjerrë në dritë rreth 1.000 tituj (mbi 8.000.000 ekzemplarë) të sferave të ndryshme të dijes.

Shtëpia Botuese Logos – A, një ndër shtëpitë botuese më kryesore shqiptare, këtë vit sjell 36 botime të reja për lexuesin shqiptar.

Logos – A, ka qenë ndër shtëpitë botuese të para të pavarur në trojet shqiptare, gjithashtu Logos – A, është shtëpia botuese e vetme që dhuroi mbi 100.000 libra për 100 vjetorin të pavarësisë së Shqipërisë.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar