Logos – A në ditën ndërkombtare të librit me mesazh: Frymëzimi vazhdon

Logos – A në ditën ndërkombtare të librit me mesazh: Frymëzimi vazhdon
Loading...

Shtëpia Botuese Logos – A uron ditën ndërkombtare të librit:

 

Dita Ndërkombëtare e Librit

I dashuri Lexues!
Libri është produkti më i mirë që ka prodhuar qytetërimi njerëzor. Aty gjejmë shembuj të së kaluarës, realitete të së tashmes dhe mësime për të ardhmen. Libri është bashkëbiseduesi më i mirë i njeriut.

Përmes leximit, njeriu arrin ta njohë vetveten dhe gjërat rreth tij. Leximi është ushqimi më i shëndetshëm i mendjes së tij.

Brendia e librave është një botë ku çdonjëri nga ne mund që të shëtisë. Libri ia hap njeriut shtigjet dhe horizontet e reja. Popujt e qytetëruar maten me shkallën e leximit. Sa më shumë që lexon, aq më shumë vlen.

Logos-A, Frymëzimi vazhdon…

 

 

 

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar