Logos-A shpërblehet me çmimin e parë në panairin e Shkupit

Logos-A shpërblehet me çmimin e parë në panairin e Shkupit
Loading...

Shtëpia Botuese, Logos-A, shpërblehet me çmimin e parë në panairin e Shkupit. Shoqata e Botuesve të Republikës së Maqedonisë gjatë edicionit të 30-të të mbajtjes së panairit ndërkombëtar në Shkup, SHB Logos-A i ndau çmimin e parë, për botimin e librit “Arti i Islamit – Gjuha dhe Kuptimi” nga autori gjermano-zviceran Titus Burkhardt.

Komisioni përzgjedhës vlerësoi lartë redhitjen kompjuterike, redaktimin teknik, si dhe kualitetin e shtypit të librit në fjalë.

Ky çmim SHB Logos-A i vjen në një kohë kur ajo mundohet që lexuesve të saj para vetes tua sjell librat me një cilësi të lartë qoftë në aspektin përmbajtësor por edhe atë teknik.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar