LR-PDSH dhe Uniteti sot pritet të zyrtarizojnë koalicionin

LR-PDSH dhe Uniteti sot pritet të zyrtarizojnë koalicionin
Loading...

Dy partitë opozitare LR-PDSH dhe Uniteti sot pasdite do të zyrtarizojnë koalicionin midis tyre. Marrëveshja do të nënshkruhet në hotel “Arka” në Shkup, mes kryetarit të LR-PDSH Ziadin Sela ddhe kryetarit të Unitetit Gëzim Ostreni.

Siç mëson RrugaDrejt pas nënshkrimit të marrëveshjes do të bëhet prezantimi i pikave të marrëveshjes për koalicionim, platforma e përbashkët dhe shprehja e vullnetit për të unifikuar të gjithë partitë e tjera opozitare jashtëparlamentare dhe shoqërinë civile për zgjedhjet e 11 dhjetorit.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar