LSDM: Afrohet referendumi që Maqedonia të zgjedh të ardhmen

LSDM: Afrohet referendumi që Maqedonia të zgjedh të ardhmen
Loading...

Shkup, 18 tetor – Me shpërbërjen e Parlamentit fillojnë dhe ditët të numërohen kur Maqedonia do të fitojë regjimin e Gruevskit dhe do fillojë të realizojë planin e saj për një jetë më të mirë të qytetarëve, theksuan sot nga LSDM, njofton Zhurnal.

Afrohet 11 dhjetori, referendumi ku vendi do zgjedh të ardhmen, pas tre ditë kur e panë se qytetarët ju kanë lexuar gjitha lojërat, nuk ka më ikje dënimi ndaj kriminalitetit ka nisur, tash po numërohen ditët kur të fillojnë të realizohen tre pritjet më të mëdha, një standard më të madh të jetës, institucione të mirëfillta dhe shëndetësi të mirë, thuhet kështu në kumtesën e lëshuar nga LSDM, transmeton Zhurnal.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar