Militantë të BDI-së kërcënojnë banorët në Komunën e Bogovinës

Militantë të BDI-së kërcënojnë banorët në Komunën e Bogovinës
Loading...

Militantë të Bdi-së kërcënojnë dhe ju bejnë presione banorëve që marrin ndihma sociale në Bogovinë. Sipas informacioneve militantët e Bdi u bëjnë presion banorëve se në rast se nuk do votojnë për kandidatin e tyre do t’ua ndalin ndihmat sociale banorëve. Kjo përbën një shkelje flagrante të të drejtave të njeriut. Ndërkaq dje në Bogovinë ka qëndruar edhe zv.ministri Elmi Aziri dhe ka theksuar se askush nuk mund t’ua ndal ndihmat banorëve dhe ata duhet të jenë të lirë të votojnë kë të duan.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar