Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi ka këtë porosi për “Besatarët” (FOTO)

Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi ka këtë porosi për “Besatarët” (FOTO)
Loading...

Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi pas përfundimit të evenimentit të forumit rinor të BDI-së në Çair iu është përgjigjur rinisë së Besës duke ju thënë se me 11 dhjetor ti numërojnë votat e fitores së BDI-së duke marrë përvojë që sot kanë numëruar autobusët e BDI-së që kanë sjellur të rinjtë e forumit rinor në sallën “Shaban Tërstena” në Çair.
“Mirë është që numëroni autobusët e BDI-së, do t’ju duhet përvojë, kur të numëroni votat e fitores të BDI-së më 11 dhjetor!”, ka shkruar Kuçi.
Ndryshe sonte Çairi pati një “tërmet” nga të rinjët e BDI-së ku para të rinjëve doli edhe Ali Ahmeti i cili ju tha se ju jeni në qendër të vëmendjes dhe në qendër të shqiptarëve të Maqedonisë.
“Si bartës të proceseve në vijim gjithçka progresive dhe çdo gjë e dobishme ka filluar mu tek rinia. Unë i përkas një gjenerata që e filloi ortekun e kryengritjeve, i përkas një gjenerate që atëherë u dukeshte e pamundur, dhe përralla, por ajo rini e vendosi flamurin ne grykën e tankeve serbe dhe jugosllave”, theksoi para të rinjve, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti

driton-kuqi-porosi

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar