A i ndihmoi shërbimi sektret Klanit të Llërcës për të marrë faqen zyrtare të BESËS?

A i ndihmoi shërbimi sektret Klanit të Llërcës për të marrë faqen zyrtare të BESËS?
Loading...

Edhe pse shumica e anëtarësisë dhe strukturave të Lëvizjes Besa janë kundër klanit të Bilall Kasamit, që njifet si klani i Llërcës, ky klan ka arritur të marrë faqen zyrtare të Lëvizjes Besa.

Kjo ka mobilizuar anëtarët e Lëvizjes Besa, të cilët po përgatiten të pengojnë që shërbimi sekret përmes gjykatave tia japë Klanit të Llërcës edhe emrin e partisë.

Mirëpo edhe shërbimi sekret edhe klani i Llërcës e kanë gabim, sepse adresa kryesore e Lëvizjes Besa është në zemrat e shqiptarëve dhe anëtarësisë së saj, e jo në një faqe interneti. Kurse ata që mundohen të fusin përçarje në një organizim të sinqertë dhe fisnik me ndihmën e shërbimeve sekrete do të përfundojnë të turpëruar, ashtu siç kanë përfunduar gjatë tërë historisë.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar