Nëse jeni dakord me 13 nga këto 16 gjëra, ju jeni një i vetmuar i vërtetë

Nëse jeni dakord me 13 nga këto 16 gjëra, ju jeni një i vetmuar i vërtetë
Loading...

Ata janë ata që nuk janë të preokupuar me parëndësi të botës, sepse bota që ata kanë krijuar për veten e tyre është mënyrë më e bukur se ajo që bota reale mund t’i ofronte ndonjëherë.

Pra, ka nga ata që pretendojnë të jenë të vetmuar dhe pastaj ka nga ata që janë me të vërtetë dhe do të dinë saktësisht se çfarë nënkuptojmë kur kalojnë nëpër këtë pjesë. Nëse je i vetmuar, e di që do të pajtohesh, transmeton lajmi.net.

# 1 Pizhamat në shumicën e kohës
Nëse më gjeni në pizhamë time, madje edhe në një pasdite të hënë, më besoni se unë kam një nga kohërat më produktive të jetës sime. Unë në vend do të shmangur trajtimin me njerëz në zyrë dhe të punojnë nga shtëpia. Kjo është e vërtetë edhe për partitë. Pra, nëse shkoj në një parti në pizhame time, ju mund të më largoni dhe unë do të largohem me një buzëqeshje në fytyrën time. Nuk është me të vërtetë arroganca ime por vetëm hapësira ime e rehatshme.

# 2 Tre miqtë më të mirë: Shi, libër dhe një filxhan kafe
Unë mund të kem miq, por për aq kohë sa mund të kujtoj, tri gjërat që më kanë dhënë shoqëri dhe ngushëllim kanë qenë librat e mi, ditët me shi dhe tarracën me avull që i sjell të gjithë së bashku.

# 3 Unë e di se unë jam i humbur në një shumë, por ju nuk e dini se çfarë jeni duke humbur
Unë e di se po humbas shumë gjëra kur nuk dal ose kur nuk qesh me miqtë e mi, ose kur nuk vij në grupe apo takime shoqërore, por nuk e di sa komode bota ime ndihet si. Ti nuk e di sa bukur është jeta ime e fshehtë dhe unë nuk mund të të tregoj se çfarë po humbisni duke mos qenë në botën time.

# 4 Kompania është fakultative, gjithmonë

Një kompani është e mirëpritur në kohë, por gjithmonë fakultative. Nuk ka kompani nuk është me të vërtetë një problem pasi më jep më shumë kohë për veten time. Unë, në qoftë se ju do të besoni atë, unë jam kompania ime më e mirë si unë e kuptoj veten më të mirë dhe zakonisht dakord me veten time gjithashtu.

# 5 Faleminderit që jeni shoku im
Më vjen keq që nuk e quaj shumë, nuk dua të jem një hov, por është e vështirë për mua. Por në qoftë se ti qëndron ende miku im dhe bartë me mua, pavarësisht nga të gjitha gabimet e mia atëherë nuk mund të shpreh edhe mirënjohjen që kam për ju. Unë mund të përpiqem të shpjegoj, por mund të përfundoj vetëm duke thënë ‘faleminderit’, dhe kur bëj, dua të them.

# 6 Do të isha gjithmonë gati të dëgjoj. Duke folur … erm … jo aq shumë
Unë nuk mund të flas me ju shumë, unë nuk mund të vënë mendimet e mia në fjalë apo edhe t’ju them për gjërat që kanë qenë të lënduar mua, por në qoftë se ju dëshironi të flisni me mua, unë do të jetë gjithmonë atje, veshët e hapur, vigjilent dhe i vëmendshëm.

# 7 Besnikëria ime kurrë nuk do të heqë dorë
Unë e di se çfarë duhet për të fituar besimin e dikujt, pasi nuk i besoj lehtë vetes, por nëse ju vendosni besimin tuaj tek unë, unë mund t’ju siguroj për besnikërinë time të përjetshme. Kjo është një cilësi që unë jam me të vërtetë krenar; për të qenë besnikë ndaj të gjithë atyre që janë besnikë ndaj meje.

# 8 Unë mund të ju tërheqë, por ju do të keni për të fituar atë së pari
Unë mund të jem një njeri i mrekullueshëm dhe unë mund t’ju tregoj botën time të brendshme, e cila do t’ju trondisë dhe do t’ju bëjë të shikoni botën në një mënyrë krejtësisht të re, por gjithçka që unë do t’ju kërkoj është që ju të fitoni së pari. Unë e kam ndërtuar bota time pak dhe është vendi im i sigurt, kështu që nëse ju keni fituar besimin tim, ju do të shihni anën më të mirë të mua, të cilën e fsheh nga të gjithë të tjerët.

# 9 Hobi im është jeta ime
Jetoj për hobi të mi. Puna ime është ajo që bëj për të fituar, hobi im janë ato që më bëjnë mua se kush jam. Unë jam i pasionuar për gjërat që më bëjnë të shënoj dhe ka shumë pak lumturi që bota mund të më ofrojë përtej asaj që kam nga hobi im.

# 10 Nëse nuk jeni qen ose panda, jeni fakultative
I dua kafshët shtëpiake dhe më besojnë, preferoj të varem me ta sesa me njerëzit. Unë nuk mund të shpjegoj pse, por ka diçka shumë më qetësuese për praninë e kafshëve shtëpiake në krahasim me ato të njerëzve. Mos më gaboni, nuk urrej njerëzit, thjesht preferoj një qen.

# 11 Ndjehem i vetmuar në kohë, por kjo më bën më të fortë
Natyrisht, ndonjëherë ndihem i vetmuar, por kush nuk e bën? E vetmja ndryshim është se duke qenë vetëm, vetmia është më shumë një mik sesa armiku. Vetmia vjen dhe shkon dhe unë e di për të. Gjëja është, ajo thjesht më bën të dua vetëm vetminë time.

# 12 Unë nuk jam i trishtuar, unë jam i humbur vetëm në lumturinë time
Ju lutem, mos më shikoni dhe mendoj se jam i trishtuar kur po shkoj nëpër rrugë vetëm ose të ha mëngjes në një kafene, të gjitha me veten time. Ju lutem mos mendoni se unë jam konsumuar nga mjerimi vetëm sepse nuk ka njeri në anën tjetër të tryezës. Kjo është kështu me anë të dizajnit dhe kur dukem i paaftë, ndoshta jam i humbur në lumturinë që unë e quaj botën time.

# 13 Unë kurrë nuk jam me të vërtetë vetëm
Confession! Unë kurrë nuk jam vetëm. Siç e përmenda, unë kam 3 miq të mirë dhe të paktën dy prej tyre janë gjithnjë për të më mbajtur kompaninë dhe kur mërzitem gjithashtu prej tyre, kam kompaninë më të mirë që unë mund të kërkoj, veten time.

# 14 Kam frikë se sa shumë më pëlqen të jem me veten time

Po, ka diçka që më frikëson dhe kjo është sa më pëlqen në këtë mënyrë të jetës. Ndoshta është mungesa e dramës së padobishme ose paqen e mendjes që vjen me mungesën e elementeve jo të domosdoshme në jetë, por unë jam i frikësuar se kam rënë për të jetuar në këtë mënyrë dhe nuk mund të ndryshoj kurrë (pa u ankuar).

# 15 Mos u shqetësoni kur është koha për ‘kohën time’
Unë do të dal me ju, do të rri me ju dhe do të gjeni kohë (kur unë jam i zënë) për ju, por ju do të duhet të kuptoni se ajo merr shumë nga unë dhe kam nevojë për kohë për të plotësuar bateritë e mia (jo qelizën time telefon) dhe kështu kur është koha për kohën time, ju lutem kuptoni dhe shkoni larg, pasi unë mund të jem shumë i sjellshëm për ta treguar atë.

# 16 Më lërë vetëm. Më besoni, unë jam më i lumtur në këtë mënyrë

Unë kam një përkufizim të lumturisë që mund të jetë ndryshe nga e jotja dhe lumturia ime realizohet më mirë në izolim. Unë jam në lumturinë time kur kam hapësirën time dhe askush nuk merakoset. Nga fundi juaj, mund të duket si një vend i keq për të qenë në, por nëse keni gjetur ndonjëherë një mënyrë për të parë botën nga ana ime, ju do të kuptoni se unë kurrë nuk jam më i lumtur se kur jam vetëm. Ju falënderoj për mirëkuptimin. /Lajmi.net/

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | FUN

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar