Një artist ilustron se si kanë humbur vlerat e shoqërisë reale në veprat e tij janë të zymta, por shumë impresionuese

Një artist ilustron se si kanë humbur vlerat e shoqërisë reale në veprat e tij janë të zymta, por shumë impresionuese
Loading...
17028560-1-1510279782-650-9984750ab5-1510757311

E vërteta e pamëshirshme ju godet nëse shihni këto kryevepra.

Ne e dimë vetëm disa fakte për Al Margen: ai është i martuar dhe jeton në Buenos Aires.

Ne kemi zgjedhur disa foto që ju t’i shikoni në një udhëtim nëpër veprat e këtij artisti, transmeton lajmi.net.

Kujdes: do të zhytesh në errësirën e veseve njerëzore, por nuk do të mund t’i rezistosh madhështisë së artit. /Lajmi.net/

17027560-22-1510282851-650-659984fdcc-1510757311 17027610-10-1510281325-650-fc04126af3-1510757311 17027660-20-1510282671-650-bab360e5fd-1510757311 17027710-19-1510282500-650-93f1b35353-1510757311 17027760-18-1510282408-650-9cb50c6b88-1510757311 17027810-17-1510282358-650-7518bdb630-1510757311 17027860-16-1510282201-650-3d780eddeb-1510757311 17027910-15-1510281980-650-bc316cdeb0-1510757311 17027960-14-1510281910-650-d1d3414981-1510757311 17028010-13-1510281578-650-421f027951-1510757311 17028060-12-1510281495-650-dd30ebe032-1510757311 17028110-11-1510281434-650-10798d1516-1510757311 17028160-9-1510281149-650-625b7adf07-1510757311 17028210-8-1510280836-650-eb78017077-1510757311 17028260-6-1510280478-650-79b1d60bde-1510757311 17028310-16832296_1348775461884079_7890975806661580214_n-1510280426-650-0a44013c9f-1510757311 17028410-4-1510280315-650-ad4fa060d5-1510757311 17028460-3-1510298124-650-614779f9b0-1510757311 17028510-2-1510279964-650-f02d2174bf-1510757311 17028560-1-1510279782-650-9984750ab5-1510757311

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | FUN

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar