Përdhunoi vajzën, dënohet me 1.503 vite burg

Përdhunoi vajzën, dënohet me 1.503 vite burg
Loading...

Një 41-vjeçar amerikan është dënuar me 1.503 vjet burg për përdhunimin e vajzës së tij adoleshente. Sipas mediave amerikane ky akt është kryer disa herë mes viteve 2009 dhe 2013.

Gjykatësi e ka cilësuar të akuzuarin si një “njeri me rrezikshmëri të lartë për shoqërinë”, duke evidentuar se gjatë seancave gjyqësore nuk ka shfaqur asnjë shenjë pendimi për atë që ka bërë dhe duke arritur të drejtojë gishtin kundër vajzës së tij, duke e kritikuar për sjelljen e saj.

Vajza është përdhunuar për herë të parë nga një mik i familjes. Babai, kur e mësoi, në vend që ta mbronte, e shndërroi më pas në një “pjesë të pronësisë së tij”

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar