Përfundoi Protesta për Sh.B. “Logos A”

Përfundoi Protesta për Sh.B. “Logos A”
Loading...

Aktivistët të shoqërisë civile dhe përkrahësit të Shtëpisë Botuese “Logos A” nga qytetet si Shkupi, Tetova, Kumanova, Struga dhe Prishtina, Prizreni, Tirana, Presheva u grumbulluan në Çarshinë të Vjetër në Shkup. Protesta u organizua si shenjë përkrahje për Shtëpinë Botuese “Logos A”.

Kjo protestë, u organizua nga Lidhja e Nxënësve Shqiptarë (lnsh), e cila kishte përkrahje nga shoqatat joqeveritare; Vizioni – M, ussh, klubi elita, Nun dhe Parimi, ku secila shoqatë kishte fjalime dhe tregonte ndihmat e Shtëpisë Botuese “Logos A” dhe vlerën e tij.


Në fund u lexua Deklarata e përbashkët dhe me këtë mbaroi protesta në përkrahje të Shtëpisë Botuese “Logos A”.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar