“27 prilli”, Joveski në konferencë të drejtpërdrejtë

“27 prilli”, Joveski në konferencë të drejtpërdrejtë
Loading...

“Përmes procedurës gjyqësore do të dëshmohen padit ndaj të akuzuarve”, deklaroi në konferencën e sotme për shtyp Kryeprokurori Ljubomir Joveski duke shtuar se Prokuroria do të punoj në pajtim me Kushtetutën dhe Ligjet dhe ka për qëllim që para organeve të drejtësisë t’i nxjerr të gjithë ata që kanë kryer vepër penale.
Sipas Prokurorisë 28 persona akuzohen për vepër terrorizëm dh cenim të rendit kushtehtues, derisa 2 të tjerë Prokuroria i ndjek për veprën e njëjtë por për ndihmë në kryerjen e veprës së parë.

Për një person procedura është ndërprerë pasi që Prokuroria nuk ka arritur të siguroj dëshmi se i njëjti ka kryer vepër penale.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar