Portalet e BDI-LSDM-së nuk ju besojnë as shpifjeve të tyre në lidhje me koalicionimet e fshehta!

Portalet e BDI-LSDM-së nuk ju besojnë as shpifjeve të tyre në lidhje me koalicionimet e fshehta!
Loading...

Portalet e BDI-LSDM-së me ditë të tëra shpifin se gjoja BESA paska koalicion të fshetë me VMRO-në , vetëm pse Kandidatja e BESËS për Komunën e Shkupit ka qenë e punësuar në Komunën e Shkupit, dhe bazohen në foto të bëra para shumë kohe… Nëse kjo tregon koalicon të fshehtë ,atëherë ne ju sigurojm mijra foto ku çdo përfaqsues i BDI-së është fotografuar me cilin do përfaqsues të VMRO-së..

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar