Presidenti dhe Zonja e Parë ndezin dritat e Krishtlindjes

Presidenti dhe Zonja e Parë ndezin dritat e Krishtlindjes
Loading...

Ishte presidenti ai që drejtoi numërimin mbrapsht dje në mbrëmje, në vendin ku janë të vendosura për t’u shijuar nga publiku pema kombëtare dhe 50 pemë më të vogla që përfaqësojnë secilin nga shtetet amerikane.

Pema kombëtare e Krishtlindjeve ndizet në fillim të sezonit të festave duke shënuar fillimin e një periudhe që frymëzon paqe, vullnet të mirë mes të gjithë njerëzve dhe feve të ndryshme në Shtetet e Bashkuara.

Ndezja e pemës u shoqërua dhe me një shfaqje muzikore.

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | Bota

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar