Presidenti Meta kthen për rishqyrtim ligjin për tarifat gjyqësore

Presidenti Meta kthen për rishqyrtim ligjin për tarifat gjyqësore
Loading...

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka dekretuar kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit për tarifat gjyqësore në Republikën e Shqipërisë. Kjo është hera e parë që kurse është bërë president që Meta kthen për rishqyrtim një ligj të qeverisë.

Dekreti i presidentit Meta

PËR

KTHIMIN E LIGJIT NR. 98/2017 “PËR TARIFAT GJYQËSORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË”.

Në mbështetje të neneve 85, pika 1 dhe 93, të Kushtetutës,

D e k r e t o j

Kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit nr. 98/2017 “Për tarifat gjyqësore në Republikën e Shqipërisë”.

Nr. Dekretit 10656

Tiranë, më 22.11.2017

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

23 nëntor 2017 (gazeta-Shqip.com)

Burimi i artikullit: Gazeta SHQIP | Politikë

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar