Përfundon hetimi për 27 prillin, 30 persona të akuzuar

Përfundon hetimi për 27 prillin, 30 persona të akuzuar
Loading...

Prokuroria për ndjekje të krimit dhe korrupsionit të organizuar ka mbaruar hetimin në lidhje me zhvillimet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë.
Prokuroria ka inicuar aktakuzë kundër 30 personave nga gjithsej 35 të dyshuar.
Nga ata, 28 akuzohen për kërcënim terrorist të rendit kushtetues dhe sigurisë, ndërsa dy akuzohen për ofrim të ndihmës gjatë kryerjes së kësaj vepre, raporton SHENJA.
Për katër persona procedura është ndërprerë ngase nuk janë të kapshëm për organet e rendit, por pas gjetjes, procedura do të vazhdon.
Poashtu për një person, gjegjësisht deputeten Zhaklina Peshevska, procedura është ndërprerë, ngase nuk ka pasur prova se ka bërë vepër penale. /SHENJA/

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar