Qenan Aliu vjen me fjalën: Perversitet!

Qenan Aliu vjen me fjalën: Perversitet!
Loading...

Ja se çfarë thotë:

“Nuk ka prononcim më pervers se të disa funksionarëve qendrorë dhe lokal të Bdi-së se ;- Ne kemi realizuar edhe gjëra që si kemi premtuar. Por, kurë pa treguar se pse nuk u bënë për një dekadë gjërat që i premtuan në vazhdimësi ?

Perversiteti qëndron në faktin se partitë politike janë organizma shum të rëndësishëm në një shoqëri, dhe se ata kur qeverisin kanë për obligim të bëjnë më të mirën të mundshme pavarësisht se disa gjëra nuk i kanë premtuar.

Mbase edhe kanë të drejtë, kurë nuk premtuan se me pjesmarjen tonë në qeveri do të bëhet ,,përgjim,, i paligjëshëm, por ja që Vmro-Bdi ate e realizuan në mënyrë maestrale!”.

Ka shkruar Qenan Aliu në statusin e vetë në facebook./rrugadrejt.com

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar