QIK vazhdon me koncerte të muzikës klasike

QIK vazhdon me koncerte të muzikës klasike
Loading...

Shkup, 18 tetor – Pas koncertit të muzikës kamertale të mbajtur vetëm pak ditë më parë Qendra informative kulturore vazhdon me aktivitetet e këtë herë me një koncert me emra të njohur të muzikës klasike. Në këtë koncert pritet të marin pjesë Driton Gaxha, Ilias Livieratos, Militadis Cassaras dhe Marija Vërshkova.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncertin kamertal me emra të njohur të muzikës klasike: Driton Gaxha, violë, Ilias Livieratos, violinë, Militadis Cassaras, çello dhe Marija Vrshkova, piano. oncerti do të mbahet me 24 tetor (e hënë) 2016, me fillim në orën 19:30, në PARK HOTEL & SPA, (tek stadioni i Qytetit Filipi i dytë) Shkup, njoftojnë nga QIK

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar