Rexhep Memedi: 22 Nëntori të bëhet pjesë e Ligjit për çmime shtetërore

Rexhep Memedi: 22 Nëntori të bëhet pjesë e Ligjit për çmime shtetërore
Loading...

Deputeti Rexhep Memedi në seancë plenare u prononcua lidhur me propozimin për ndryshim dhe plotësim te Ligjit për çmime shtetërore. Për arsye se 22 Nëntori është një datë e rëndësishme, e cila shënon Ditën e Kongresit të Manastirit ku u bë unifikimi i alfabetit të gjuhës shqipe, ne deputetët e Lëvizjes BESA e mbështesim dhe i bashkangjitemi propozimit që 22 Nëntori të bëhet pjesë e Ligjit për çmime shtetërore. Me këtë çmim do të dekorohen personalitetet që do të kontribojnë në jetën shoqërore e politike, për arsimin dhe kulturën shqiptare si dhe personalitete që do të japin kontribut në avansimin e bashkëjetesës dhe kohezionit ndëretnik në Republikën e Maqedonisë.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar