Rexhep Memedi: Përcaktimet strategjike të shtetit, shkaku kryesor për përfshirjen e Lëvizjes BESA në qeveri

Rexhep Memedi: Përcaktimet strategjike të shtetit, shkaku kryesor për përfshirjen e Lëvizjes BESA në qeveri
Loading...

Deputeti i Lëvizjes BESA, Rexhep Memedi, sonte ka qenë i ftuar në emisionin Zigzag për të debatuar rreth procesit të zgjerimit të shumicës qeveritare. Gjatë debatit deputeti Memedi ka sqaruar procesin dhe rrjedhën e bisedimeve duke sqaruar se ky proces është para përfundimit, dhe i njëjti pritet të rrumbullakohet shumë shpejt. Sipas deputetit Memedi parimet, principet e bashkëqeverisjes si dhe harmonizimi i platformës së Lëvizjes BESA me programin qeveritar janë para përfundimit. Më tej deputeti i Besës ka shpjeguar se arsyeja thelbësore për kyçjen e Lëvizjes BESA në qeveri janë përcaktimet strategjike të shtetit, zgjidhja e kontestit të emrit të shtetit, integrimin në NATO dhe në BE.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar