Rexhep Memedi realizoi takim me kryetaren e parlamentit të Bullgarisë, znj. Karajançeva (FOTO)

Rexhep Memedi realizoi takim me kryetaren e parlamentit të  Bullgarisë, znj. Karajançeva (FOTO)
Loading...

Rexhep Memedi deputet i Lëvizjes BESA gjendet në një vizitë zyrtarë në Sofje të Bullgarisë ku ka realizuar takim me kryetaren e Parlamentit të Republikës së Bullgarisë zonja Cveta Karajançeva dhe me kolegët deputet anëtarë të grupit parlamentarë për bashkëpunim dhe miqësi me Parlamentin e Republikës së Maqedonisë i udhëhequr nga z. Boris Vangellov.

Poashtu realizuan takim edhe me drejtorin e Drejtorisë për politika nacionale të transportit z. Dimitar Savov në kuadër të Ministrisë së transportit dhe komunikimeve.

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar