Rexhep Memedi: Ridefinimi i shtetit tanimë është duke u zbatuar

Rexhep Memedi: Ridefinimi i shtetit tanimë është duke u zbatuar
Loading...

Deputeti i Lëvizjes BESA, Rexhep Memedi, i ftuar në emisionin Zigzag në pyetjen e gazetarit se çfarë do të ndodhë me platformën Ridefinimi të Lëvizjes BESA ai u shpreh:’’Nëse e shohim më gjerë procesin në të cilin ndodhim si shtet dhe implementimin e reformave, sidomos në gjyqësor, lirisht mund të themi se procesi i ridefinimit të shtetit tanimë ka filluar.’’. Në vazhdim deputeti Memedi tha se lufta kundër korrupsionit, respektimi i të drejtave dhe lirive të njeriut, instalimi i drejtësisë dhe gjyqësorit të depolitizuar, do të sjellë ndryshime për vendin, e sidomos pë shqiptarët që për vite me radhë kanë qenë viktimë e gjyqësorit dhe shtetit të kapur.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar