Rexhep Memedi: Shqiptarët janë dëshmitarë të dështimeve që i prodhoi BDI

Rexhep Memedi: Shqiptarët janë dëshmitarë të dështimeve që i prodhoi BDI
Loading...

Deputeti i Lëvizjes BESA, Rexhep Memedi, i ftuar në emisionin Zigzag ka hedhur poshtë zërat se Lëvizja BESA do të zbusë tonin kritikues ndaj BDI-së. Madje ai ka qenë shumë i prerë duke thënë se shqiptarët janë dëshmitarë të të gjitha dështimeve që i prodhoi BDI-ja gjatë gjithë kohës sa ishte në qeveri. Ai më tej ka shpjeguar se arsyeja thelbësore për kyçjen e Lëvizjes BESA në qeveri është që procesi integrues të fitojë në dinamikë, dhe i njëjti të përshpejtohet dhe të thellohet. Sipas deputetit Memedi ndodhemi në një fazë shumë e rëndësishme ku përparësi duhet të ketë gjenda reformuese, dhe ne me kuadrot tona jemi të gatshëm ta ndihmojmë procesin e implementimit të reformave, pa e amnistuar BDI-në për dështimet e sajë politike.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar