Rinia kërçovare braktisë BDI, i bashkohet LR-PDSH

Rinia kërçovare braktisë BDI, i bashkohet LR-PDSH
Loading...

Një numër i madh i të rinjve kërçovarë nga BDI ka kaluar në LR-PDSH, ku kjo parti zgjodhi drejtuesit e forumit rinor dhe nisën parapërgatitjet për zgjedhjet e 11 dhjetorit. Në këtë takim zgjedhor shumica e të rinjve theksuan se janë të pakënaqur nga politikat e partisë shqiptare në pushtet BDI, andaj kanë zgjedhur opsionin e LR-PDSH, për të përfaqësimin e tyre më të denjë.(INA)rinia-lr-pdshrinia-pdsh2

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar