Rinia Strugane me “Logos-A”

Rinia Strugane me “Logos-A”
Loading...

Me libër në dorë të Shtëpisë Botuese “Logos-A”, qytetarë të shumtë në Çarshi të Shkupit dolën sot për t’i dhënë përkrahje Shtëpisë Botuese “Logos-A”, pas presioneve të shumta që po i bën pushteti kohëve të fundit.
Në këtë protestë kishte përkahje nga shumë shoqata; LNSH, USSH, Parimi, NUN dhe Vizioni – M.
Kryetari i LNSHsë në fjalimin e tij tha: “Goditjet ndaj Logos-A, janë goditje edhe ndaj arsimit, librit dhe ndaj njerëzisë. Goditjen ndaj Logos-A janë edhe ndaj të ardhmes tonë, ndaj pasardhësve tanë dhe vlerave demokratike. Logos-A jemi të gjithë ne, janë të gjithë qytetarët e vendit, të gjithë dashamirët e librit dhe demokracisë.”
Ishte mahnitëse se si nga shumë qytete ishin prezent protestuesit për Sh.B. “Logos-A”.
Në këtë protestë kishte përkrahje edhe nga rinia Strugane për Shtëpinë Botuese “Logos-A”, Eglon K. Murtezai bashkërisht me shoqërinë në facebook-un e tij e shpërndau fotografinë për udhëtimin që e kishin për “Logos-A”-në, ku tha edhe që: “Ishte kënaqësi të jesh pjesmarës në protesën në mbështetje SH.B. Logos-A. #LOGOS-A STRUGA është me ty!”

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar