Roza Lati nuk shitet – I propozojnë para dhe ajo publikon bisedën

Roza Lati nuk shitet – I propozojnë para dhe ajo publikon bisedën
Loading...

Roza Lati ka marrë një propozim jo fort të këndshëm pak minuta më parë. Një djalë është përpjekur ta blejë atë, duke i ofruar para dhe jetë luksi në këmbim të imazhit. Ai i ka premtuar se do t’i ofrojë gjithçka vetëm që ajo të shprehë publikisht se janë të dashur. Roza e ka humbur qetësinë dhe i është përgjigjur vrazhdë më pas e ashtu siç ‘propozuesi’ e ka merituar.

Për ta kuptuar të gjithë atë që ka ndodhur, lexoni bisedën mes tyre:

roza-propozimi

Burimi i artikullit: Arkiva News

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar