Rritje e indeksit të Bursës së Maqedonisë (MBI10)

Rritje e indeksit të Bursës së Maqedonisë (MBI10)
Loading...

Bursa e letrave me vlerë në Maqedoni edhe të mërkurën shënoi rritje me çka akoma vazhdon tendenca pozitive.

Indeksi MBI-10 tashmë katër ditë rradhazi shënon rritje dhe arriti që të jap 1,21% nga vlera e tij dhe tashmë gjindet në nivelin e 2018,44 poenave indeksore.

Edhe gjatë tregtisë së djeshme ishte më i madh numri i kompanive që u gjendën në listën e përfituesve , ku 16 letra me vlerë shënuan rritje të vlerës së tyre.

Në qarkullimin e përgjithshëm prej 9,2 milionë denarë, përsëri dominuan aksionet e Bankës Komerciale me më shumë se të një të tretën e qarkullimit të realizuar.

Nga aksionet tjera më shumë tregtuan Makpetrol. NLB Tutunska Banka dhe Stopanska Banka Shkup.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar