Salihu: Mjaft ringjalljes së kufomave politike

Salihu: Mjaft ringjalljes së kufomave politike
Loading...

Krerët e “Uniteti”-t kishin pasur funksione të lartë në BDI, pikërisht në kohën kur shqiptarëve i ndodhi gjëma e madhe. Në vend të japin llogari, për gjithë ato këqija që rrodhën nën pushtetin e tyre, sakaq themeluan subjekt të ri politik, me një emërtim kundërthënës. E keqja nuk ndërrohet me ata që ishin pjesë e rëndësishme të së keqes. Kjo mendësi më shqetëson shumë. Njëqind të zeza t’i bën dhe me të gdhirë agu vetëm për shkak të një fjale të mirë, fillojmë t’ia harrojmë njëqind të zezat. Po ashtu kjo vlen edhe për analistët politik, që në kohën derisa kishin qenë në funksione të larta si politikanë, fare nuk kishin treguar sukses për popullin, porse ishin pasuruar dukshëm për vete. Me të drejtë kohë më parë z. Zijadin Sela pat thënë se me krerët e “Uniteti”-t nuk do të bashkohet për arsye morale.
(Ka shkruar ne facebook, publicisti Iljasa SALIHU)

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar