Seanca e bursës së Maqedonisë filloi me sinjal pozitiv për aksionet

Seanca e bursës së Maqedonisë filloi me sinjal pozitiv për aksionet
Loading...

Me qarkullim të përgjithshëm prej  8.1 milionë denarësh në Bursën e Maqedonisë, në ditën e parë tregtare nga seanca e re indeksi i MBI10 u rrit për 0.28%.  Në qarkullimin e përgjithshëm obligacionet kishin një pjesëmarrje relativisht të ulët por që përsëri paraqet një shenjë pozitive për aksionet. Të hënë dominuan aksionet e Bankës Komerciale dhe Stopanska Bankës në Shkup. Në fakt numri i përfituesve ishte më i madh në krahasim me të humbësve.

Aksioni i Agrolozar nga Hamzali, Strumicë ishte në majën e listës fitimtare me një rritje prej  1.531,58%. Përveç kësaj letre me vlerë në këtë listë u rënditën edhe Pekabesko, Uni Banka dhe aksionet e SHA Toplifikacija.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar