Shkupi dhe Tetova janë Një, defekti është të një grup i vogël destruktiv

Shkupi dhe Tetova janë Një, defekti është të një grup i vogël destruktiv
Loading...

Fërkimet dhe problemet që u shfaqën gati se një javë brenda Lëvizjes BESA, janë tregues i mirë se brenda kësaj lëvizje më shumë ka probleme ose defekt kronik – të një klani i emëruar si ‘’ Llërc’’ , e cila njihet si njëra ndër problemet kyçe se pse BESA humbi zgjedhjet në Tetovë , por edhe në Çair. K

y  ‘’klan’’ i vogël dhe i përfaqësuar nga më pak se 2 ose 3 persona, nuk po mund ta përballoj faktin se dikush duhet të jep përgjegjësi për disfatën e Besës në zgjedhjet lokale, ku shihet qartë se fajtor kyç për këtë disfatë mbetet të jetë po i njëjti klan në bashkëpunim me mjekrat ekstremist të Çairit.

Sipas informatave jozyrtare, marrim vesh se klani në fjalë tani më në qytetin e Tetovës ka filluar të shpërndaj shpifje të njëpasnjëshme kundër grupit intelektual të Besës që përfaqësohet nga dr. Nexhbedin Kahremani (nga Tetova), duke akuzuar grupin në fjalë kinse ka ndarje mes Shkupit dhe Tetovës. Shpifjet e klanit të njohur si ‘’ Llërc’’ , janë kinse Besa ka ndarje të lokalizmit Shkup – Tetovë , kjo është një shpifje e kulluar e radhës që momentalisht po dëgjohet në qytetin e Tetovës.

Asgjë nuk është e vërtet që thuhet dhe thuret nga ky klan, ngase gjithkush di shumë mirë dhe e ka të qartë se Shkupi – Tetova janë 1, gjersa defekti ka emrin ‘’ klani LLërc’’, kjo ndodh fal gjithë agjendës se ajo sot kontrollohet nga duart e  errëta të Beogradit.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar