Shpartallohet dega e Bilallit në Zhelinë!

Shpartallohet dega e Bilallit në Zhelinë!
Loading...

 

Me largimet kolektive që ndodhën këtyre ditëve brenda klanit Llërca, shumë degë dhe nëndegë bashkë me aktivistët e saj kanë shprehur revoltën e tyre duke ikur përfundimisht nga ky klan. Ajo që vlen të theksohet është se pas kthimit të ekstremistëve të Çairit ët Bekir Halimit në shtëpinë e vjetër të tyre – LSDM, pas largimit të dy deputetëve (ish-funksionarë të RDK-së, fjala është për deputetin Zendeli dhe Bilalli), largimeve të fundit po u bashkëngjitet edhe dega e Zhelinës, ku bënë pjesë fshati Llërcë. Sipas informatave jozyrtare, marrim vesh se ditëve në vijim dega e Zhelinës pritet që edhe publikisht ta shprehin revoltën për mashtrimet e dyfishta që i kanë përjetuar kjo degë Llërc. Deri më tani ende askush nuk është prononcuar publikisht nga kjo degë, por sipas asaj që flitet brenda disa ditëve 80% nga strukturat e degës Zhelinë pritet që publikisht të largohen nga klani Llërca i grupit joformal të Kasamit.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar