Skandal! Gjuha shqipe me mangësi të theksuara në web faqen e kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

Skandal! Gjuha shqipe me mangësi të theksuara në web faqen e kuvendit të Republikës së Maqedonisë.
Loading...

Sot më datë 17.10.2016 (e Hënë) pritet që të shpërbëhet kunvendi i Republikës së Maqedonisë dhe të ketë vendime të reja në lidhje me miratimin e buxhetit. Por, ajo çka tërhoqi vëmendjen e gazetarëve të portalit rrugadrejt.com është se në gjuhën maqedonase në web faqen e kuvendit në agjendën ditore të 17 Tetorit janë paraparë disa aktivitetet ndër të tjera edhe lajmërimi se sot do të ketë seancë në kuvend në lidhje me miratimin e buxhetit. Nga ana tjetër nëse klikon që e njëjta web faqe të hapet në gjuhën shqipe, në datën e sotme nuk figuron në agjendë asnjë aktivitet.

Mos vallë ky diskriminim ndodh që qytetarët e përkatësisë shqiptare të mos informohen me më të rejat që ndodhin në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, ku nuk diskutohet se përfaqësohemi nga shumë deputet që de juro janë te pranishëm kurse de facto na kanë shtrembëruar edhe ato pak të drejta që na takojnë./rrugadrejt.

Shikoni fotografitë për më shumë.

2 kuvendi-1

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar