Soros fsheh 18 miliardë dollarë nga autoritetet tatimore në SHBA

Soros fsheh 18 miliardë dollarë nga autoritetet tatimore në SHBA
Loading...

Sipas gazetës, Soros paratë i mban në një organizatë private humanitare, e cila është më e madhe se sa ekonomia e Xhamajkës apo Shqipërisë.

Soros ka transferuar mbi 19 miliardë dollarë nga fondi i tij i investimeve në Fondacionin e Shoqërisë së Hapur vitet e fundit, shkruan gazeta amerikane dhe shton se kur një person jep si donacion një pasuri të pacaktuar fondacionit privat, mund të mbajë 20% të tregut të saj në tatimin e paraqitur, gjë që mund të vlejë për pesë vjet.

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | Bota

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar