Spot Motivues nga VIZIONI – M: “E Ardhmja Të Pret Ty!” 

Spot Motivues nga VIZIONI – M: “E Ardhmja Të Pret Ty!” 
Loading...

… e ardhmja të pret ty!

spot motivues për maturantët.

ShK Vizioni M

Historiku Shoqatës VIZIONI – M:

Shoqata Kulturore “Vizioni M”, është themeluar në vitin 1998 në Shkup nga studentë, entuziastë të cilët të pakënaqur me rrethanat e atëhershme shoqërore dhe nevoja për të ndryshuar këtë fat në një të ardhme më të ndritur, takoheshin në Shatërvanin e Xhamisë së “Mustafë Pashës”. Korniza ideore, që u formulua para më shumë së 15 viteve dhe që akoma frymon në gjithë anëtarët e shoqatës ishte kjo:
* Vizion autokton për një të ardhme më të mirë kolektive dhe me dinjitet.

* Ndërtimi i një të riu, personaliteti ku vetëdija kombëtare dhe fetare do të ishin elemente ndërvepruese dhe jo-përjashtuese.

* Krijimi i gjeneratave intelektualësh pa bagazhin e paragjykimeve të së kaluarës dhe të gatshëm për t’u integruar në sfidat shkencore, arsimore e edukative që vijnë bashkë me rrjedhat bashkëkohore.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar