Vazhdojnë revoltat ndaj Kasamit kësaj here godet ish studenti i tij

Vazhdojnë revoltat ndaj Kasamit kësaj here godet ish studenti i tij
Loading...

PËR ISH PROFESORIN TIM…

Pas këtyre ndodhive të fundit në Lëvizjen Besa më shkruajnë shum familjar, shokë, miqë dhe aktivista të Lëvizjes dhe më kan pyetur për ju pasi që un isha ai i cili ju flisja për ju dhe i kam lutur që t’ju përkrahin.
Tani më pyesin se çfarë po ndodh me ish profesorin tënd ?

Profesor ke pas përkrahjen time që nga fillimi
Profesor të kam përkrahur kur ishe i pa njohur për opinionin shqiptar
Profesor të kam përkrahur dhe ju kam bër thirje të gjithë familjarëve të mi, shoqëris time që të ju besojn juve (edhe pse e kishin të vështir ta bëjn atë.)
Profesor ju neve na mësuat se: Besa është amanet.
Profesor Ju na mësuat se në Besë përgjegjësia do të jet institucion.
Profesor ju na mësuat se Besa prodhon vlera dhe moral.
Profesor ju na mësuat se në Besë nuk do të guxon askush ta uzurpon dhe ta përvetson iden e Besës.
Profesor ju na mësuat se Besa mbështetet në parime dhe në iden.

Profesor çfar po ndodh tani me juve ?
Çfar përgjigje t’ju jap miqve e familjarëve të mi ?
Me të vërtet nuk e kam të qartë se çfarë po ndodh me ju këto dit!

Profesor të gjitha ato që na keni mësuar në Lëvizjen Besa ju të kundërtën po e veproni këto ditë!
Profesor çfarë ju bëri që të devijoni nga idea dhe parimi bazë i Lëvizjes ?

Jo ju nuk jeni profesori i cili më mësuat shum gjëra.
Jo nuk jeni ju profesori që kisha!
Ju lutem profesor kujtoni pak aktivistët me të cilët sakrifikuam gjdo gjë nga vetja për iden dhe vizionin e Besës.

Dhe për fund: Profesor përkrahja ime ndaj dikujt a diçkaje kushtëzohet e bazohet vetëm në ideale, bindje, vlera e parime të përbashkëta. / Blerim Hajdari

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar