Vendi ku gjarpërinjtë u bëjnë masazh njerëzve (Video)

Vendi ku gjarpërinjtë u bëjnë masazh njerëzve (Video)
Loading...

Por, besojeni apo jo, një kopsht zoologjik në Filipine ofron 15 minuta masazh nga katër gjarpërinj të mëdhenj.

Menaxheri i kopshtit, Giovanni Romarate thotë se kjo iniciativë e marrë nga kopshti është bërë me qëllim që të promovohet bashkëveprimi mes njerëzve dhe kafshëve, transmeton Gazeta Express.

“Ne e kemi ndryshuar kopshtin dhe e kemi bërë një kopsht interaktiv”, tha Giovanni. “Të gjithë mund ta kenë shansin që të masazhohen nga gjarpërinjtë që i kemi këtu”, tha ai.

Masazhi bëhet nga katër gjarpërinj. Para masazhit, secili nga gjarpërinjtë ushqehen me dhjetë pula kështu që të mos uriten gjatë masazhit e të mos i sulmojnë klientët.

Ata që duan t’i nënshtrohen këtij masazhi udhëzohen me instrukcione të sigurisë para se të hynë brenda.

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | FUN

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar