Video-STOP/Përmbarim privat apo zyrë mashtrimi?!

Video-STOP/Përmbarim privat apo zyrë mashtrimi?!
Loading...

Rudina Toska është një qytetare, e cila denoncon në “Stop” një rast të paprecedent me një studio përmbarimi.

Pasi u largua nga Ministria e Shëndetësisë fitoi të drejtën e dëmshpërblimit nga ky dikaster. Për të ekzekutuar vendimin e shlyerjes së parave lidhi kontratë me studion e përmbarimit “Dominus”.

Por rastësisht, Rudina mëson nga sigurimet shoqërore, se për rastin e saj janë disbursuar nga thesari i shtetit 31 milionë lekë, shumë që ka përfunduar për llogari për zyrës përmbarimore.

Në këtë moment nis një kalvar denoncimesh dhe ankimesh dhe krimi ekonomik ndalon bashkëshortët që kanë zyrën, ndërsa ministri i drejtësisë u pezullon atyre licensën.

Në mënyrë të çuditshme Prokuroria e Tiranës mbyll çështjen, duke hedhur poshtë qëndrimin e krimit ekonomik dhe ministrit të drejtësisë…!

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar