Zejd Rexhepi: Qëllimi jonë është që BESA të jetë e suksseshme e jo individ të caktuar

Zejd Rexhepi: Qëllimi jonë është që BESA të jetë e suksseshme e jo individ të caktuar
Loading...

Sonte gjatë emisionit “Në Fokus”, në Art Channel, i ftuar ishte Sekretari Gjeneral i Lëvizjes BESA, Zejd Rexhepi. Rexhepi tha se kryetari aktual Afrim Gashi nuk ka pasur aspirata të jetë kryetar, ne kishim aspirata BESA tË ketë sukses e jo individ të caktuar. Afrim Gashi meritone postin e kryetarit, këtë e ka deshmuar edhe si Sekretar Gjeneral dhe njeri qe nuk mund ta tradhëtonte idealin. Qëllimi jonë i përbashkët është ti ruaj vlerat e idealit tonë dhe ta bëjmë të suksesshme BESËn.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar