Zhbogar: Fushatë korrekte dhe zgjedhje të besueshme për dalje nga kriza politike

Zhbogar: Fushatë korrekte dhe zgjedhje të besueshme për dalje nga kriza politike
Loading...

Shkup, 18 tetor – Zgjedhjet më 11 dhjetor mund ta nxjerrin vendin nga kriza politike me kusht që fushata të jetë korrekte dhe zgjedhjet të jenë të besueshme, deklaroi euroambasadori Samuel Zhbogar.

Ai sot mori pjesë në hapjen e Konferencës kombëtare “Ndërtimi i kulturës së bashkëjetesës: Bashkëpunim mes organizatave civile dhe vetëqeverisjeve lokale si faktor për zhvillim të dialogut ndëretnik”.

“Zgjedhjet mund ta nxjerrin vendin nga kriza politike edhe nën kusht që qeveria e re kur ta merr funksionin të kërkoj zbatim urgjent, të sinqertë dhe gjithëpërfshirës të prioriteteve reformuese”, tha Zhbogar.

Ai theksoi se mes tyre janë edhe përmirësimi i marrëdhënieve mes bashkësive dhe zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar