Zoran Zaev e do me çdo kusht Afrim Gashin në Qeveri

Zoran Zaev e do me çdo kusht Afrim Gashin në Qeveri
Loading...

Kryeministri Zoran Zaev ka biseduar me kryetarin e Lëvizjes BESA, Afrim Gashi edhe për përfshirjen e kësaj partie në në Qeveri, por me një strategji tjetër, që do të realizohet së shpejti. Kjo ka shkaktuar panikë tek BDI, një pjesë e të cilave janë kundër braktisjes së Qeverisë.

Zaev siç duket dëshiron të bëjë ndryshime rrënjësore sa i përket politikave reformuese, kështu e ka kuptuar se me BDI-në reforma nuk bëhen, pasi që BDI ende vazhdon të “luaj” politikat e VMRO-së. Me këtë kryeministri Zaev, me çdo kusht e do Gashin në Qeverinë e tij, të cilin e sheh si një reformator të madh, që së bashku mund t’i arrijnë reformat e nevojshme drejt NATO-s dhe BE-së, duke luftuar krimin dhe korrupsionin e qeverive të kaluara.

Po ashtu, Zaev me kryetarin e Lëvizjes BESA; Afrim Gashi, gjejnë gjuhë të përbashkët në formimin e mundshëm të një koalicini, duke patur parasysh se BESA ka shumë kuadro profesionste e të pa inkrimunuar, gjë që mungon me të madhe te BDI-ja, e cila në çdo variant është antagonizëm i BESËS.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar